Monday, November 12, 2018

Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam Ke Pulau Tioman 2019 - Island Reef Resort ~ Tioman Island

3 Hari 2 Malam di Island Reef Resort - Pulau Tioman Malaysia (Wan Pulau Tioman)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada tuan / puan yang saya kasihi, terima kasih kerana sudi bertandang ke blog saya. Secara ringkas pengenalan, saya Wan Muhammad Redhuan bin Wan Mustapha selaku mengendali dan menguruskan pakej percutian tuan / puan.

Sedikit sebanyak mengenai Island Reef Resort.

Island Reef Resort merupakan sebuah resort yang terletak di Kampung Genting, dimana lokasi resort ini adalah paling dekat dengan jeti. Mempunyai 22 units bilik jenis quad sharing. Dalam sehari, penginapan disini boleh memuatkan 120 orang tetapi beberapa kemudahan baru sedang dibina untuk membolehkan lebih ramai pengunjung bermalam disini.

Beberapa kemudahan lain yang terletak tidak jauh dengan resort ini  seperti kedai makan, stall burger kedai souvenir, klinik dan Masjid sekali gus memudahkan pengunjung membeli tanpa berjalan jauh.

Bagi anda yang mempunyai budget yang sederhana, Island Reef Resort adalah pilihan terbaik dan menjanjikan pengalaman yang amat bermakna untuk pengunjunnya.

Jangan lepaskan peluang untuk bercuti disini, sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di 019-2941683 atau hantarkan pertanyaan ke wanpulautioman@gmail.comPrevious Post
Next Post

About Author

2 comments:

 1. Kalau berdua je pergi kira bilik yg mana ye ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Untuk berdua, boleh pilih antara bilik yang standard atau deluxe room..
   .
   harga adalah berbeza tuan, terima kasih

   www.wanpulautioman.com

   Delete